Разходка и шопинг за "канарчетата" в Гьотеборг, утре почват мачовете на истината

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
17:55 / 17.07.2016
3151
Юношите на Ботев от набор 2001 направиха тренировка на шведска земя преди първия мач от груповата фаза на турнира Gothia Cup. "Жълто-черните" проведоха заниманието си на един от множеството изкуствени терени на комплекса в град Гьотеборг, където ще се проведе надпреварата.

"Канарчетата" пристигнаха в Швеция в късните часове в петък, а в съботния ден разпуснаха по улиците на Гьотеборг. Момчетата на Стефан Стоянов разгледаха част от местните забележителности, а след това посетиха някои от големите магазини в града.

В понеделник започват мачовете от груповата фаза на надпреварата. В първия си двубой пловдивчани, които представят България на най-големия юношески турнир в света, ще се изправят срещу местния ЕДС ФФ, а срещата е с начален час 12:30 (българско време).

Във вторник Ботев ще срещне друг местен тим - Стенгебро Юнайтед, а мачът започва в 14:40ч. българско време и ще бъде предаван директно в сайта на турнира. В сряда е последният мач от групите, като в него "жълто-черните" излизат срещу норвежкия Нордстранд в 11:30 българско време.

Първите два тима от всяка група продължават във фазата на директните елиминации. Общият брой на тимовете, които участват при набор 2001, е 220, като отборите са разпределени в 55 групи.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 9
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).