Ботев вкара 3 на Първомай

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:11 / 14.07.2016
1736
Юношите на Ботев до 19 години победиха с 3:1 представителния отбор на Борислав (Първомай) в първата си контролна среща от лятната подготовка. Мачът срещу подвизаващия се в Югоизточната "В" група тим се игра на един от естествените терени на базата на "канарчетата" в "Коматево" и бе изгледан от около 50 зрители.

Наставникът на "жълто-черните" Иван Кочев заложи на два различни състава в двете части, като през вторите 45 минути на терена за пловдивчани играха само футболисти, родени през 1999 година. Участие в спаринга заради контузии не взеха Атанас Гичев и Ерик Кадиев, както и Иван Михайлов, който се възстановява от травма в рамото.

Резултатът бе открит в началните минути на срещата, а а автор на попадението бе Рангел Парасков, който завърши добра комбинация с удар от близка дистанция.

Малко по-късно гостите изравниха с красив гол от границата на наказателното поле. Негов автор бе Длагонски.

В средата на полувремето Иван Кирев центрира към Милен Златков, а крилото с плътен удар отново изведе ботевистите напред.

През второто полувреме неофициален дебют под рамката на вратата за "канарчетата" направи Стилян Георгиев, който се отчете с няколко добри спасявания. Двата тима сътвориха няколко ситуации за отбелязване на попадение, а в крайна сметка Мартин Татаров малко преди последния съдийски сигнал, след отличен индивидуален рейд, оформи крайното 3:1.

Следващата контрола на Ботев е в събота срещу Марица (Пловдив), като утре ще стане ясно къде ще се играе мачът.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 9
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).