КЦМ-ОЦП развали серията от титли на VIP Dent и стана шампион в Градската лига

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
14:08 / 13.07.2016
4200
КЦМ-ОЦП е новият шампион на Градска футболна лига. Вчера призьорите в двете нива на лигата получиха своите награди и с това бе даден край на краткият сезон 2016г. В последния двубой за сезона, шампионът КЦМ-ОЦП победи Балканска гозба.

Макар и след тежка загуба, играчите на Балканска гозба бяха щастливи: имаха една цел - гол на Цветелин Стоянов, което означаваше наградата за голмайстор на Висшата Лига. Минути преди края на двубоя, "гозбите" поискаха тайм аут и това бе моментът, в който голмайсторът на тима да получи своята награда.

Сезон 2016г приключи със спечелена титла на КЦМ-ОЦП, втори останаха КЦМ-ООП, а трети VIP Dent. От групата изпадна отборът на Спартак, а за баражите за оцеляване ще играят Десант 68, ФК ИСКЪР и Младежка-1.

Във втора дивизия директна промоция спечели отборът на ИМХОТЕП. Те са новия член на Висша лига 2016/2017. Подгласници на победителя станаха АКВА БИЛД, Tempo и BOHEMIANS. Те ще се опитат да намерят място в елита, като се преборят в директна битка с отбор от горната група. Ето какви двойки се образуваха за баражите:

Десант - 68 vs BOHEMIANS

ФК ИСКЪР vs Tempo

Младежка-1 vs АКВА БИЛД

Победителите ще се определят в една среща на директна елиминация, като в случай на равенство победителят ще се определи с изпълнение на дузпи.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 9
Днес: 27


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).