Феновете преди дербито: Нека превърнем мача в празник и да победи по-добрият

Автор: Васил Динев
Коментари (9)
14:02 / 12.07.2016
8926
В изключително приятелска атмосфера се проведе срещата между феновете на Локо и Ботев, на която се обсъждаше организацията по пътуванията на двете агитки, броя на билетите, както разпределението на привържениците по плажната ивица в Бургас.

Както вече съобщихме, от ръководството на Ботев отпуснаха цялата източна трибуна на стадион "Лазур" на черно-белите фенове и обещаха, че няма да има върнат фен.

Тихомир Ганев, един от водещите запалянковци на Локо, поясни пред Plovdiv24.bg, че организацията за пътуването на двете агитки до морския град е решено, като жълто-черните тръгват около 09:00 - 09:30 сутринта, докато черно-белите ще потеглят два часа по-късно. 

"Целта е максимално да се избегнат всякакви ексцесии по време на пътуванията, както и в самия град", допълни той.

Стана ясно и как ще си разпределят плажа в Бургас двете агитки. Известният на всички жълто-черни запалянковци Божидар Божилов уточни пред Plovdiv24.bg, че северната част на бургаския плаж ще е за жълто-черните, а централната част за феновете на "смърфовете".

"Това са обичайните места, където отсядат на по бира двете агитки, когато гостуват на мачове в Бургас. Погрижили сме да има буфер около 600-700 метра, така че всички фенове да се чувстват защитени", заяви още жълто-черният тартор.

В края на срещата двамата се пошегуваха и казаха, че могат да поиграят на водна топка преди същинския мач.


Виж коментарите (9)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 27
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).