Трима от дубъла влизат в групата за Миньор Перник

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
17:31 / 07.11.2008
3430
Трима юноши на Ботев Пловдив може да запишат първите си минути с клуба, след като старши-треньорът Костадин Ангелов ги взе в групата за мача с Миньор Перник утре. Срещата е в Кюстендил от 14:30 часа, а "канарчетата" имат куп кадрови проблеми. Трайно контузени до края на годината са Алфредо Мапока и Георги Аврамов, а Костадин Гаджалов е с настинка. Наказани за мача са Йордан Минев за пет жълти картона, Мауро Алегре за червен картон в мача със Славия и Димитър Витанов, също за червен картон, но за мача на дубъла.

Юношите, които могат да дебютират утре са Васил Кочев, Чудомир Григоров и Светослав Илиев. Ето и цялата група за гостуването на Миньор:

Вратари: Славчо Тошев, Алесио Локатели
Защитници: Николай Харизанов, Величко Величков, Илиян Гаров, Даниел Божков, Апостол Попов, Васил Василев, Чудомир Григоров
Полузащитници и нападатели: Тодор Тимонов, Николай Манчев, Калоян Караджинов, Красимир Кръстев, Дормушали Саидходжа, Ерик Кабу, Йордан Етов, Васил Кочев, Светослав Илиев


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).