Видео: Ботев вкара 5 на Оборище

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
22:23 / 29.06.2016
4590
Ботев победи с 5:0 втородивизионния Оборище и записа втора убедителна победа в летните контроли след успеха на Евроколеж с 4:1. Попаденията за "жълто-черните" реализираха Даниел Кутев, Жоало Паоло и Иван Стоянов през първата част, а след почивката Наско Милев и автогол на Оборище фиксираха крайния резултат.

Участие в срещата взеха всички футболисти, които се подготвят в Трявна с изключение на бразилския централен защитник Рафаел Де Соуса, който е с травма в ахилеса и младия вратар Стамен Бояджиев.

През първото полувреме Ботев имаше пълно надмощие, което се подплати с 3 безответни гола. Резултатът откри секунди след първия съдийски сигнал Даниел Кутев, след като се възползва от асистенция на Иван Стоянов. Голмайсторът на Ботев от първата контрола пресече пас в защитата на противник, преодоля вратаря и върна към Кутев, който с левия крак изпрати топката в мрежата за 1:0.

Точно половин час след началото на срещата Жоало Паоло реализира първото си попадение с "жълто-черния" екип. Бразилецът се разписа с премерен удар от границата на наказателното поле в долния ляв ъгъл за 2:0. Преднината на канарчетата стана класическа 5 минути преди края на полувремето, след отлична атака и точен завършващ удар на Иван Стоянов. Асистенцията за попадението бе на Жоало Паоло, който получи пас от Балтанов в наказателното поле и с ниско центриране намери непокрития Стоянов, за когото не бе проблем да отбележи.

През второто полувреме ситуацията на терена не се промени и Ботев продължи да диктува събитията на терена. Между 58-та и 62-та минута Иван Стоянов, Филипе Бризола и Серкан Юсеин опитаха да реализират удари от средна и далечна дистанция, но несполучиха.

В 69-та минута логичното се случи и Ботев реализира 4-то попадение, което бе дело на защитника на Оборище Петър Альошев. Бранителят на тима от Панагюрище засече в собствената си врата остро центриране от фланга на Цветомир Панов. Минута по-късно сред голмайсторите можеше да се запише и Асен Чандъров, който не успя да засече от чиста позиция центриране на Исмет Рамадан.

Крайното 5:0 оформи Наско Милев в 80-та минута. Младият нападател се разписа с удар от 10 метра в долния десен ъгъл след разбъркване в наказателното поле на Оборище.

Състав на Ботев Пловдив за първото полувреме: Георги Георгиев, Цветомир Панов, Радослав Терзиев, Кристиан Димитров, Крум Стоянов, Серкан Юсеин, Лъчезар Балтанов, Филипе Бризола, Даниел Кутев, Жоало Паоло, Иван Стоянов

Оборище: Филип Димитров, Николай Парнаров, Борислав Сандев, Георги Георгиев, Калвин, Свилен Щерев, Николай Иванов, Ели Маркез, Антонио Цанков, Васил Тачев, Петър Челибашев



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).