Разминаване в Ботев! Георги Марков със странно изказване пред Plovdiv24.bg

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (11)
10:46 / 27.06.2016
9301
В Ботев (Пд) за пореден път се получи сериозно разминаване в оповестяването на официална информация. Това поне пролича от изказване на спортния директор Георги Марков пред Plovdiv24.bg.

Клубният шеф бе попитан днес от наш репортер как вървят пробите на футболистите Яя Меледже и Даниел Кутев и дали някой от тях вече е одобрен от старши треньора.

"Какви проби на Меледже? Той никога не е бил на проби. Още в началото подписахме 2-годишен договор с него. А пробите на Даниел Кутев продължават", заяви днес Георги Марков пред Plovdiv24.bg.

Plovdiv24.bg обаче припомня на своите читатели, че официално разпространената информация от сайта на Ботев за Яя Меледже беше, че той "ще изкара пробен период в клуба". Интересното е, че същото бе споменато от самия Георги Марков и от старши треньора Николай Костов по време на официалната пресконференция преди старта на подготовката в Ботев.

Преди няколко седмици подобно разминаване в официалната информация в Ботев имаше относно Лазар Марин. Клубният сайт първо съобщи, че той се е разбрал с ръководството и ще подпише нов договор. Впоследствие новината бе изтрита, а както е известно, Лазар Марин премина в ЦСКА.



Виж коментарите (11)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).