Проблеми в Ботев преди реванша с ДИТ

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
10:35 / 26.06.2016
1979
Юношите на Ботев до 15 години направиха последното си занимание преди реванша с ДИТ от полуфиналите за Републиканското първенство. Момчетата на Стефан Стоянов проведоха тренировката си на един от естествените терени на базата в "Коматево".

За пореден път наставникът на "жълто-черните" има проблеми с контузени футболисти. На облекчен режим тренираха Иван Василев, Димитър Тонев и Кристиан Добрев, като и тримата до последно ще са под въпрос за сблъсъка със столичани.

Реваншът между ДИТ и Ботев е днес от 18:00ч. на стадиона в столичния квартал "Драгалевци". В първата среща пловдивчани се наложиха с 2:0 и взеха добър аванс.

В другия полуфинал се изправят Черно море и Берое, като първият мач в Стара Загора завърши 1:1.

Ето и групата на Ботев за мача с ДИТ:

Марио Усков, Пламен Кисов, Антонио Николов, Петър Дашев, Габриел Земярски, Димитър Балинов, Веселин Фърцов, Тодор Петков, Станислав Работов, Димитър Пройчев, Благовест Данчев, Станислав Шопов, Ивелин Тосков, Мартин Русев, Кристиан Добрев, Иван Василев, Даниел Иванов, Димитър Тонев.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 25
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).