Драма в Локо! Илиан Илиев обмисля оставка?

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (25)
09:38 / 22.06.2016
11253
Изненадваща драма настъпи в Локомотив (Пловдив) само два дни след началото на подготовката на отгбора. Треньорът Илиан Илиев обмисля да хвърли оставка.

Специалистът е близо до напускане заради назначаването на сърбин за директор на детско-юношеската школа, съобщава Спортал.

Вчера собственикът на "смърфовете" Христо Крушарски заяви, че Стефан Мойсилович ще бъде новият шеф на академията.

Илиев останал изключително изненадан от назначението, тъй като имал свой вариант за поста. Още повече при поемането на представителния отбор през лятото, Крушарски му заявил, че му дава цялата спортно-техническа власт в клуба, включително и да отговаря за школата.

Назначаването на сърбина Илиев приел като вмешателство в работата му. Той бил обиден и от факта, че научил за това от медиите, а не от самия Крушарски.

Ако Илиев напусне Лаута, това ще бъде сериозен удар за Локомотив, тъй като треньорът вдигна отбора и под негово ръководство пловдивчани записаха доста добри резултати.



Виж коментарите (25)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).