Крушарски: Писна ми от футбол! Занимавах се с футболистчета, които не са ми на акъла

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (20)
09:47 / 18.06.2016
12241
Ентусиазмът на собственика на Локо (Пд) Христо Крушарски към футбола явно бързо охладня, след като разбра на какво място е попаднал.

Бизнесменът призна пред "Меридиан Мач", че засега няма никакво намерение да се отказва от "черно-белите", но самият той ще мине на заден план.

"Оставил съм всичко в Локо (Пд) да бъде дирижирано от треньора и директора. Не ми се занимава със селекция, както и с други организационни въпроси. Миналата година се занимавах с някакви футболистчета, които разбрах, че не са ми на акъла. Давам сака с парите и да се оправят. Писна ми от футбол", каза Христо Крушарски.

Благодетелят на "черно-белите" коментира и европейското първенство.

"Какво да ги гледам тези, като аз се нагледах на футбол в Аржентина. Там изгледах 30-40 мача. Тези са ми безвкусни. Наситих се на футбол. Ще видим кога отново ще стъпя на стадион" , завърши босът на Локо (Пд).


Виж коментарите (20)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).