Държавата отпусна пари на 3 клуба от "А" група, Локо и Ботев ще чакат

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (7)
14:33 / 15.06.2016
6751
Държавата е отпуснала пари за терен и осветление на три клуба от "А" група, обяви спортният министър Красен Кралев. Това са Черно море, Локомотив (Горна Оряховица) и Дунав (Русе).

"Три български града ще получат средства за реконструкция на стадионите си - това е стадион "Тича" на Черно море, стадионите на Локомотив (Горна Оряховица) и Дунав (Русе). Общините на Русе и Горна Оряховица кандидатстваха по проект за финансиране на спортна инфраструктура, областната управа във Варна също е кандидатствала преди месеци. Днес получиха финансиране и смятам, че съвсем скоро тези стадиони ще бъдат приведени във вид, в какъвто да се играят мачове от Профилигата - става въпрос за терени и осветление", каза Кралев.

"Ако имат проблеми със съблекални и други части от стадиона, те поемат ангажимент да го реконструират. Има много форми за финансиране и други клубове могат да се възползват от тях. Горд съм, че успяхме да осигурим тези средства за финансиране", допълни още спортният министър.



Виж коментарите (7)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 8
Днес: 5


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).