Костов обясни как стоят нещата с капитана Христов, каза и за целите

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (4)
20:13 / 13.06.2016
5752
Старши треньорът на Ботев (Пд) Николай Костов обяви какви ще бъдат целите пред отбора през новия сезон, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Специалистът разкри и как стоят нещата с капитана Йордан Христов, който все още няма нов договор.

"Почивката беше малка и за краткия период, който имахме, още не сме си завършили нашата организационна работа. Бяхме уредили вече лагерът в Трябва и нямаше как да изтеглим подготовката за по-късно", започна изказването си Костов на днешната пресконференция в Коматево.

"На Йордан Христов му беше предложен договор. Неговият отговор обаче се забави и съответно ние трябваше да вземем мерки, тъй като не знаехме какво ще е решението му. Затова привлякохме Цветомир Панов. Не мога да кажа дали Христов остава. До края на деня ще вземем окончателно решение - както за него, така и за Даниел Златков", каза още Николай Костов.

"Рано е сега да говорим за целите. Градим млад отбор. Не е пропаднала нашата стратегия да налагаме млади футболисти", допълни още треньорът на Ботев.

Вижте цялата пресконференция на Николай Костов в прикаченото видео!

Този браузър не поддържа видео елемента.



Виж коментарите (4)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).