Без промяна в подготовката на Ботев

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
16:26 / 08.06.2016
2755
Ботев (Пловдив) запазва плана си за подготовка за новия сезон, въпреки че първенството на "А" група ще започне на 30 юли, а не както беше обявено - на 22 юли. Това заяви спортният директор на "жълто-черния" клуб Георги Марков.

Той добави, че не е необходимо да се изтегля за по-късна дата началото на подготовката, а тъй като тя се удължава, ще бъде уговорена още една контрола.

Старши треньорът Николай Костов събира футболистите си за първо занимание на 13 юни от 18.00 часа на базата в Коматево. На същия ден сутринта първата група от "жълто-черните" играчи ще мине медицински прегледи, а на следващия ден това ще стори и втората група.

На първото занимание се очаква да присъстват тримата бразилски футболисти, които ще подсилят Ботев за новия сезон, вратарят Георги Георгиев, защитникът Цветомир Панов и още няколко нови играчи.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).