Голяма фензона за Евро 2016 в центъра на Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (4)
10:08 / 08.06.2016
4464
Официална фензона за мачовете от европейското първенство по футбол във Франция ще има в Пловдив. Запалянковците в града под тепетата ще могат да се насладят на двубоите в идеалния център - на площад "Централен" срещу Пощата.

Там отваря врати пловдивският "Футбол Парк", който ще предлага специални футболни емоции между 10 юни и 10 юли, когато най-добрите национални отбори в Европа ще си оспорват трофея по стадионите във Франция.

За първи път в България се прави фензона по европейски стандарти. Такава ще има и в София на стадион "Юнак" до националния стадион.

"Футбол Парк" предлага всички удобства от познатите в европейските държави фензони, като атракцията ще е най-големият екран, инсталиран досега за футболно гледане на открито в България.

LED екранът предлага невижданата досега яркост, с която ще могат да се гледат приятно и без напрягане дори мачовете от 16 часа.

Фензоната е официално лицензирана според критериите на УЕФА, а телевизионното излъчване ще се осъществява от двете телевизии - БНТ и "Нова", които ще излъчат всичките 51 мача от първенството.

Входът за фензоната е безплатен. В нея са организирани редица развлекателни футболни игри и множество награди от спонсорите.

Работното време е от 12 до 00,30 часа.



Виж коментарите (4)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 25
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).