Ботев пожела изгонения капитан на ЦСКА

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (14)
09:04 / 02.06.2016
6671
Ботев (Пловдив) има желание да привлече в състава си доскорошният капитан на ЦСКА Александър Бранеков. 29-годишният бранител през последния сезон се подвизаваше в родния си клуб, но преди 2 дни беше освободен от "Армията" по много странен начин.

Преди Нова година Бранеков получи тежка контузия на коляното и на практика през пролетта се възстановяваше след операцията.

От Ботев вече са се свързали с играча, като са му предложили да подпише с "жълто-черните". Проблем обаче може да се окаже, че пловдивчани могат да му предложат максимум 3 хиляди евро, колкото е таванът на заплатите в клуба, твърди "7 дни спорт".

В момента в Ботев има недостиг на бранители и затова треньорът Николай Костов иска да подсили тази зона. Преди дни от отбора си замина Даниел Златков, чийто договор изтече и не му бе предложен нов.

В момента "канарчетата" разчитат само на младежкия национал Радослав Терзиев, който направи силен сезон, както и на юношата Кристиян Димитров, който пък отбеляза първия си гол за отбора в последния шампионатен мач.

Бранеков е добре познат на ръководството на "жълто-черните", след като директорът Георги Марков му беше шеф в локомотив (София) доскоро.



Виж коментарите (14)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).