Вратар на Ботев спаси 3 дузпи срещу Локо в напрегнат финал

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
16:21 / 01.06.2016
3057
Ботев спечели купата на турнира "Хеброс Бус" за набор 2004. Надпреварата се проведе село Калояново, а участие в нея взеха общо 8 отбора от Пловдив и областта.

В груповата фаза момчетата на Андрей Андреев записаха две убедителни победи - с 12:0 над домакините от Калояново и 7:0 над Марица (Пловдив). Очаквано в другата група победител стана Локомотив и двата пловдивски гранда си уредиха битка за титлата.

В оспорвания финал "смърфовете" поведоха в резултата, но с попадение на Станислав Василев "канарчетата" изравниха и победителят бе определен след изпълнение на дузпи.

Вратарят на "жълто-черните" Кристиян Кръстев отчая "черно-белите" и отрази три поредни удара от бялата точка, докато ботевистите бяха точни и с 3:0 при дузпите "канарчетата" грабнаха купата.

Освен с купата за първото място, ботевистите спечелиха и редица индивидуални призове. Най-добър играч на турнира стана халфът на "жълто-черните" Даниел Гичев, а голмайстор стана Иван Аврамов с осем попадения.

Статуетката за най-добър вратар грабна Кристиян Кръстев, а за най-добър треньор бе определен Андрей Андреев.



Виж коментарите (2)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 28
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).