Възможно ли е чудото днес?

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (14)
10:16 / 28.05.2016
5197
Локомотив (Пловдив) ще се надява днес на чудо, за да спечели промоция в Лига Европа. Черно-белите гостуват на Пирин в последния си мач за сезона, който започва в 17,00 часа на стадион "Христо Ботев" в Благоевград.

Локомотив се бори заедно със Славия за четвъртото място в крайното класиране. "Смърфовете" трябва при всички случаи да разчитат на грешна стъпка на Славия - равен или загуба в домакинството на Монтана. Естествено, трябва да се гони и пълен успех над Пирин.

В момента Локо и Славия са с равни точни, но столичният клуб има предимство от преките двубои.

В същото време треньорът на Пирин Наджи Шенсой обеща вчера, че футболистите му ще играят феърплей и съдбата на последната евроквота ще се решава единствено на терена.

Ето вероятните състави на двата отбора:

Пирин: Красимир Костов, Башлиев, Дюлгеров, Сандев, Попев, Костадин Дяков, Антон Костадинов, Венцислав Бенгюзов, Тони Тасев, Даниел Генов, Мартин Тошев.

Локомотив: Александър Витанов, Стефан Велев, Кирил Котев, Иван Иванов, Ясин Амрауи, Ванчо Траянов, Мартин Райнов, Айкут Янъков, Бирсент Карагарен, Емил Гъргоров, Мартин Камбуров.



Виж коментарите (14)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).