Потвърдено: България играе в Колодрума мачовете от Евро 2016 по волейбол

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (6)
13:43 / 26.05.2016
12159
От Българската федерация по волейбол разпространиха днес съобщение относно предстоящия жребий за Европейското първенство по волейбол за младежи до 20 години. В официалния текст на практика се потвърждава, че мачовете на България ще се играят в пловдивската зала Колодрума от 2 до 12 септември.

Plovdiv24.bg припомня на своите читатели, че заради технически проблеми около покриването на изискванията на FIVB Колодрума загуби домакинството на финалната четворка от втора група на Световното Гран При по волейбол за жени, което ще се проведе на 18 и 19 юни във Варна.

Ето какво гласи и съобщението на БФВолейбол от днес:

Жребият за разпределението на отборите в двете предварителни групи от Европейското първенство по волейбол за младежи (до 20 г), чиито домакин е България, ще се състои на 7 юни (вторник) от 10:00 ч в Парк хотел "Витоша".
Президент на журито за Еврововолей ще бъде вицепрезидентът на CEV Бану Джан Шурман, която ще ръководи лично церемонията.

Припомняме, че Евроволей ще се проведе в Пловдив и Варна от 2 до 12 септември 2016 г. Младите волейболисти на България, които са водени от селекционера Владимир Николов ще играят мачовете си в Колодрума в Пловдив.

Другата група ще бъде в Двореца на Културата и спорта в морската ни столица.

До сега за шампионата на Стария континент за младежи са се класирали: България, Русия, Италия, Турция, Полша, Австрия, Словения и Сърбия. Останалите четири тима ще станат ясни след допълнителни квалификации.


Виж коментарите (6)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 8
Днес: 18


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).