Режат бюджета в Ботев, очаква се помощ от общината за Колежа

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (27)
08:55 / 25.05.2016
8166
Ръководството на Ботев (Пловдив) ще намали бюджета си за новия сезон. Основната причина за редуциране на средствата е довършването на строежа на стадион "Христо Ботев".

Преди две седмици, при представянето на новите акционери Румен Чандъров и Георги Самуилов, двамата обявиха, че именно строежът на "Колежа" ще бъде приоритет номер едно пред клуба. С цел осигуряване на нужните средства за това се налага в Коматево да затегнат коланите през идния сезон, съобщава в днешния си брой "Тема спорт".

Предстои и намаляване на заплатите на играчите. Това е и основната причина голяма част от футболистите с изтичащи договори да не ги подновят. Очаква се таванът на възнагражденията да бъде намален с 1000 лева - до 5000. Толкова ще получават капитанът Йордан Христов и Лъчезар Балтанов. Първият трябва да поднови контракта си до няколко дни.

Ръководството на "жълто-черните" очаква помощ от общината за довършването на стадион "Христо Ботев", твърди още вестникът.



Виж коментарите (27)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).