Илиев: Ако бяхме с резервите срещу Монтана, щяха да кажат, че играем черно или розово тото

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (11)
21:30 / 22.05.2016
4430
Треньорът на Локо (Пд) Илиан Илиев не скри разочарованието си, че отборът му се отдалечава от Лига Европа въпреки победата над Черно море с 2:1, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

Според специалиста, който дойде на Лаута с патерици след претърпяна операция на коляното, Локомотив вече не е в борбата за Лига Европа.

Ето какво каза Илиан Илиев на пресконференцията след двубоя с варненци:

"Мисля, че не се получи голям спектакъл. Може би поради факта, че трите точки ни бяха нужни имаше леко сковаване. Черно море са доста корав противник и ни създадоха проблеми. Поздравявам футболистите, че в тежко време и срещу не лош противник стиснаха зъби и буквално измъкнаха трите точки".

"Можеше да бъдем малко по-агресивни в завършващата фаза и да си решим мача по-рано, но както се казва, победителите не ги съдят".

"Вече не сме в борбата за Лига Европа. Не бяхме равнопоставени с останалите ни конкуренти. Видяхте, че Лудогорец излезе днес с резервите си. Ако ние бяхме направили това с Монтана, щяха да кажат, че Локомотив е играл черно тото, розово тото, че сме дали или продали мача".

"Жалко, че имаше тръпка и сред феновете и сред нас за последния мач. Но ние при всички положения ще отидем в Благоевград, за да победим Пирин".



Виж коментарите (11)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).