Голмайсторът на Спартак пропуска мача за Купата

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:38 / 28.10.2008
1217
Голмайсторът на Спартак Георги Стоянов вероятно ще пропусне мача за купата срещу Дунав (Русе) в сряда. Таранът е с контузия от шампионатния двубой с Берое. Щабът на „синьо-белите" едва ли ще рискува да пусне Георги срещу русенци.

В групата за срещата с Дунав се връща Стоян Терзиев - Мечката. Култовият ляв халф от Коматево пропуска два мача от първенството заради травма в коляното.

20-годишен нападател от Нигерия напъва да облече екипа на Спартак. Аджибое Текунбо Зеун задръстил клубния имейл с молби да дойде да играе в Пловдив. „Аз съм един от най-големите таланти в Западна Африка. Спартак е отборът на моя живот", кълне се Аджибое. Той е изключително настоятелен, въпреки обясненията, че чужденци извън ЕС нямат право да играят в българските „Б" групи. Преди месец мераци да облече екипа на Спартак имаше и талантлив ляв халф от САЩ.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).