Венци Стефанов: Сега разбирам колко страшно е да си прост

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
11:17 / 18.05.2016
2450
С ревове в съблекалнята е приключил двубоят на Славия с Лудогорец, в който новият-стар шампион на България унижи най-стария столичен клуб с 5:0. Част от футболистите на "белите" не са понесли обидите и псувните на феновете.

"Стана ми ужасно болно, когато влязох в съблекалнята и видях тези млади момчета да плачат. Болеше ги заради тази сган, която ги обиждаше. Да, Стефан Велков и Янис Карабельов сбъркаха и оттам се обърна мачът. Тези идиоти обаче трябва да разберат, че трябва да се даде време и шанс на талантите", заяви босът на Славия пред "7 дни спорт".

Стефанов не скри разочарованието си от негативното отношение на привържениците към младите, което се превръща в тенденция. "Това са някакви изроди, щом си позволяват да освиркват собствените си деца. Сега разбирам колко страшно е да си прост, но какво да направим - така са ги създали, така са се родили и така са възпитани. Тези гадове толкова ли са просто? Не мога да разбера - предрусани ли са, или са хванати от гората. Имах чувството, че ако бяха дошли от джунглите на Амазонка, нямаше да са такива простаци", завърши бесният Венци.



Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 11
Днес: 6


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).