Ексшампионът ФК Даяна загуби от Пълдин Атлетик с 4:5

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:48 / 18.05.2016
3506
ФК Даяна и Пълдин Атлетик изиграха срещата си от 12 кръг на ВИСША ЛИГА, която очаквано бе най-интересният двубой на вечерта. Двата тима се срещаха за първи път в историята на "Оазис Градска Футболна Лига", като разликата между съперниците бе 3 точки в полза на Пълдин.

Това сякаш даде криле на "Червените", които до 8-ата минута вече водеха с 2 попадения на Геро Янчев и едно на Стоян Касаветов.

Едва тогава ексшампионът на лигата ФК Даяна взе инициативата в срещата, но в крайна сметка така и не успяха да постигне нищо повече от почетна загуба.

Димитър Георгиев от "жълтите" върна едно попадение в 12-ата минута, преди Любен Йончев с два гола да направи резултата 1:5 в полза на "атлетите".

ФК Даяна се окопити и особено през втората част натика противника си в собствената му половина. Последваха три гола, дело на Николай Ценов и два на Владислав Велчев.

Пълдин потрепери в последните минути, но в крайна сметка устиска преднината си и стигна до крайния успех. Тази победа изстреля тима до 6-а позиция, а ФК Даяна заема незавидното 12-о място.

Вижте пълен запис с коментар на срещата в прикаченото видео!





Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 26
Днес: 5


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).