Инфарктна победа на Ботев с гол в последната минута

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
15:28 / 08.05.2016
3176
Ботев постигна изключително инфарктна победа с 1:0 над Спартак (Плевен) в мач от 31-ия кръг на Елитната юношеска група до 17 години. Двубоят се игра на централния стадион в Плевен, който не бе в най-доброто си състояние.

Момчетата на Иван Цветанов доминираха през по-голямата част от игровото време, но направиха някои пропуски, с които можеха да си подпечатат победата далеч по-лесно.

В средата на второто полувреме домакините се опитаха да застрашат вратата на Евгени Бакларов, но удар от 20 метра прати кълбото на метър от страничната греда.

Така се стигна до последната 80-та минута, в която "жълто-черните" откриха резултата, а в герой за пловдивчани се превърна Мартин Татаров. Милен Златков осъществи пробив по десния фланг и пусна топката между двамата централни защитници на домакините, а подаването изведе Мартин Татаров сам срещу вратаря на Спартак и нападателят с прецизен удар в далечния ъгъл донесе трите точки за Ботев.

В следващия кръг "канарчетата" приемат Дунав (Русе). Двубоят с отбора от крайдунавския град е в събота, 14 май, от 15:30 часа на базата в "Коматево".



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 26
Днес: 5


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).