Технически проблеми за пловдивски пилот на писта "Велико Търново“

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
15:16 / 08.05.2016
1511
Пловдивският пилот на "КА-2 Рейсинг Тийм" Константин Маршавелов (Mitsubishi Lancer Evo 10) ще стартира от втора позиция в днешното състезание на писта "Велико Търново". Двукратният шампион на България завърши на второ място в тренировките, които се проведоха в два манша.

Тренировките не преминаха по най-гладкия начин за пловдивчанина, след като във втория манш електрически проблем в Mitsubishi-то му попречиха да се бори за първата стартова позиция.

Първият манш се проведе на мокро трасе. В него Маршавелов беше най-бързия пилот на пистата и разликата с втория беше над секунда и половина.

"Имахме малък електрически проблем, който се появи във втория манш. Установихме проблема, но нямаше как да го отстраним по време на манша, така че ще стартирам от втора позиция", сподели пловдивчанинът след края на тренировките.



Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 9
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).