"Цар Симеон" тръгна с пълен отбор за тур в Сърбия

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
15:29 / 22.04.2016
892
С пълен отбор от 8 състезатели тръгна пловдивският колоездачен клуб "Цар Симеон 1898" за участие в силния Международен тур по колоездене на шосе "Белград - Баня Лука - Класик", от категория 1.2.

Главният треньор на "царистите" Петър Павлов реши да вземе в Сърбия всички колоездачи от представителния мъжки тим, които се намират в добра спортна форма, но ще решава в последния момент кои петима бегачи ще се пуснат в престижното състезание.

"Предпочетохме класика от Белград до Баня Лука, първо защото е по-близо, както и заради доброто трасе, на което ще мога да направя някои тактически експерименти с момчетата. Освен това, след Сърбия имаме други важни стартове от вътрешния спортен календар на БКС", коментира Петър Павлов.

Международният велотур на шосе "Белград - Баня Лука" - Класик тръгва от сръбската столица Белград, минава през Модрич и финишира в Баня Лука.

Надпреварата ще премине в три състезателни дни - от днес до 24 април, като за трите състезателни дни има три отделни класирания като за отделни състезания, но резултатите само от втория и третия етап се зачитат за генералното класиране.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 21
Днес: 6


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).