Николай Пенчев вече не е част от Виктория Волей

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
17:18 / 21.10.2008
3961
Един от най-големите таланти на клуба ни Николай Пенчев вече не е сред своите съотборници. Причината - осъществен трансфер в отбора на Пирин Балканстрой (Разлог). Николай е името, с което се свързват почти всички големи успехи на клуба - от самото създаване на отбора той е един от основните състезатели в своята възрастова група. С Виктория Волей печели три шампионски титли и едно трето място на България. Юношески национал на страната ни, обявен за MVP на последната Балканиада. Сега става част от един от най-добрите отбори в България в последните години. Това се явява и първият осъществен трансфер към по-голям клуб в нашия отбор.

„За Николай е добре да играе в силен отбор, където ще може да развива качествата си. За нас пък е лошо, защото ни напуска един силен състезател. Най-важното е обаче да даваме път на талантливите волейболисти", коментира трансфера треньорът на отбора Драган Иванов.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 28
Днес: 8


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).