Мацата: Много ми е гадно, в Ботев се подиграха с мен

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (9)
11:10 / 16.04.2016
6151
Освободеният от Ботев Мариян Огнянов разкри болката си след напускането на жълто-черните.

"Аз съм тъжен и ми е много гадно за случилото се в Ботев. По принцип самият аз нямах голямо желание да оставам и след лятото заради предишните драми и историите с феновете, които станаха след отпадането за Купата от Созопол. Не може шефове и треньори да се подиграват с мен. Единият път ми казват, че разчитат на мен и ще бъда основна фигура в състава, а следващия път ми казват "Чао"!", обяви Мариян Огнянов пред "Меридиан мач".

"Вече имам оферти, но ми е толкова гадно, че дори не искам да мисля за тях точно в момента. Имам проблеми и трудно ще заиграя в чужбина, но и трудно ще реша къде ще продължа кариерата си. Има време до края на сезона. Със сигурност обаче вечно ще съм благодарен на този клуб и винаги ще изпитвам уважение към това, което той представлява. Няма как да задраскам най-успешния период в кариерата си, защото през по-голямата част от престоя си в Ботев усещах уважение", каза още халфът, известен с прозвището Мацата.

Припомнете си тук какво каза Николай Костов за освобождаването на Мариян Огнянов.


Виж коментарите (9)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).