Спартак с геройски обрат под Аспаруховия мост

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
15:24 / 13.04.2016
1454
Юношите младша възраст на Спартак (Пд) направиха геройски обрат от 0:1 до 2:1 като гости на Черно море в среща от 27-ия кръг на Елитната футболна група до 17 години.

Първото полувреме на срещата не предложи особено зрелище на около стотината привърженици на стадиона под Аспарухов мост, като положенията липсваха и пред двете врати.

След почивката "моряците" излязоха сякаш преобразени и показаха активност в началото на частта, въпреки кадровите проблеми, които ги тормозят.

Това доведе и до попадение във вратата на гостите, дело на Мартин Станков, който се разписа в 54-та минута. Попадението обаче сякаш успокои варненци, които намалиха оборотите и впоследствие бяха наказани.

Само две минути, след като бяха повели в резултата, домакините допуснаха изравняване при една контраатака и последвала груба колективна грешка в отбрана.

С наближаването края на двубоя "моряците" се впуснаха в атаки, но контрите на пловдивчани носеха сериозни заплахи и се наложи вратарят Иван Дюлгеров да спасява своите на няколко пъти.

В крайна сметка стражът на варненци нямаше какво да направи в 76-ата минута, когато Спартак (Пловдив) отбеляза, за да се поздрави с трите точки.

По този начин кючукпарижани имат вече 29 точки в актива си.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 9
Днес: 27


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).