Димо Тонев: Марица превъзхожда всички останали отбори

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
13:27 / 12.04.2016
1839
Националният волейболен селекционер на България при девойките Димо Тонев, който присъства на вчерашната втора среща между Марица (Пловдив) и ЦСКА (София) от полуфиналните плейофи в женската НВЛ, направи огромен комплимент на пловдивския клуб.

"Силите са тотално различни: Марица - с много голяма лекота, а ЦСКА - с много брак в действията. Виждаме, че геймовете завършват на много малко точки. Аз мисля, че с това, което Марица прави в последните години като школа, като организация, като тренировъчен процес и като селекция, превъзхожда всички останали отбори", заяви волейболната легенда.

"Тази година отборите са девет в първенството, но разликата между Марица и останалите е голяма. Може би Левски (София) се доближава до известна степен и финалът ще бъде по-интересен от мачовете с ЦСКА. Но мисля, че превъзходството на Марица е явно и ще го има и на мачовете с Левски. В българското женско първенство Марица са отборът, който доминира", допълни още Димо Тонев.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 26
Днес: 8


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).