Монова готова за ЦСКА, няма да има подценяване днес

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:51 / 11.04.2016
1686
Полуфиналната серия между Марица (Пловдив) и ЦСКА (София) от женската Национална волейболна лига се премества под тепетата. Тази вечер момичетата на наставника Иван Петков, които вече водят в серията с 1:0 победи, посрещат столичния тим с надеждата още днес да си осигурят място във финала.

След като спечелиха с убедително 3:0 първата среща в петък в София, шампионките получиха само половин ден почивка, след което усърдно се готвят да приключат полуфиналния плейоф още при втората. Голямата въпросителна - дали Ивелина Монова ще се присъедини отново към отбора на Марица за днешния двубой, ще получи своя отговор днес.

Старши-треньорът Петков е получил уверение от лекаря на волейболистката, която пропусна мача в зала Васил Симов по здравословни причини, че опитното либеро ще вземе участие в понеделнишката тренировка на пловдивчанки, след което най-вероятно ще бъде взето решението Монова да бъде включена в групата за важния мач.

Въпреки категоричния успех на маричанки като гости в първия мач, нито те подценяват значението на днешния сблъсък, нито пък съперничките от София имат каквото и да е намерение да сдават багажа.

Всъщност, за да имат още домакински мачове през този сезон, Червените ще трябва да победят Марица не само днес, но и в евентуалната решаваща трета среща, предвидена за 14 април отново в Пловдив, ако е необходима.

Жълто-сините обаче са твърдо решени до трети мач изобщо да не се стига и затова са готови да дадат максимума от себе си, за да спечелят днес.

Двубоят в зала Пловдивски университет започва в 18:00 часа и ще бъде предаван пряко по BNT World и БНТ HD.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 9
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).