Ботев призова феновете за подкрепа в битката за върха

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
19:11 / 08.04.2016
2437
Ботев приема Литекс в дербито на 26-ия кръг от Елитната юношеска група до 19 години. Двубоят е в събота от 16:00ч. и ще се играе на естествен терен №1 на базата в "Коматево".

Двата тима се намират в Топ3 на класирането, като ловчанлии са на първо място, а "канарчетата" са на третата позиция. "Оранжевите" имат с четири точки повече от "жълто-черните", но и два мача по-малко от пловдивчани.

Момчетата на Иван Кочев загубиха първата среща в Ловеч, която "оранжевите" спечелиха с 3:0. Тогава обаче, ловчанлии бяха сериозно подпомогнати от съдийската бригада, която им подари несъществуваща дузпа при резултат 1:0, а след това зачете гол от засада за домакините, като тези решения сериозно наклониха везните в полза на отбора на Литекс.

Ботевистите се нуждаят от подкрепа от трибуните, с чиято помощ да постигнат победа над съперника. Срещата е в идеален за всички "жълто-черни" фенове час, които след края на битката с Литекс могат да отпътуват за София, където да подкрепят представителния тим срещу Левски, информира официалният сайт на Ботев.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 4
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).