Иван Иванов: На Лаута е много приятно, почувствах се отново футболист

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
09:58 / 02.04.2016
3034
Футболист №1 на България за 2013 година Иван Иванов направи снощи повторния си дебют за Локомотив (Пд) при победата с 4:2 над Пирин. Това бе първи официален мач за защитника след повече от 2-годишно възстановяване от тежка контузия, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

"Много е приятно тук. Наистина се почувствах отново футболист. До мен са изключителни първо хора, познавам добре повечето играчи, много силен колектив, индивидуално няма смисъл да коментирам, ставали са шампиони. Чувствам се на място, точно това, от което имах нужда", бяха първите думи на Иванов на излизане от съблекалнята.

"Две години и половина са много време, не само за футболист. През този период може би щях да съм изиграя 100 мача и да имам по-голям опит. Изгубил съм доста, във физическо отношение също. Имах лека тръпка, както в детските и юношески мачове, когато дебютирах", допълни още Иван Иванов.



Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).