Крушарски пред Plovdiv24.bg за юбилея на Локо: Пари трудно се дават, ще търсим приятели

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (39)
13:18 / 24.03.2016
8798
Собственикът на Локомотив (Пд) Христо Крушарски разговаря с репортер на Plovdiv24.bg относно предстоящия 90-годишен юбилей на клуба.

Бизнесменът призна, че няма намерение да плаща сериозна сума на даден отбор, за да играе той приятелски мач с черно-белите.

"Пари трудно се дават, ще търсим приятели. За момента няма нищо сигурно. Всичко е в начална фаза, а предстои и да го обсъдим с феновете. Повече яснота ще има на 2 април", заяви за Plovdiv24.bg Христо Крушарски.

"Не сме решили с кои точно отбори да преговаряме. В предишни години сме канили Цървена звезда, там поне имаме приятели. Така или иначе, важното е да стане един хубав спектакъл. Мен обаче повече ме интересуват юношите, това ми е приоритет №1", допълни още собственикът на Локо.

Той призна, че вече е обсъждана идеята за железничарски турнир на базата в Говедарци през лятото.

"Идеята е да играем с Локомотив (Сф), Локомотив (ГО) и Локомотив (Мз), а в бъдеще да се събират и други железничарски отбори и турнирът да се разраства. В петък ще излезем с официална информация по темата", заяви пред Plovdiv24.bg Христо Крушарски.



Виж коментарите (39)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).