Чичо Венци пак скандален: Петев и Попето редят състава в дискотека

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:15 / 23.03.2016
4562
Селекционерът на националния тим Ивайло Петев ходи с разжалвания капитан Ивелин Попов и компания по дискотеките и там решават кои футболисти да получат повиквателни. Бомбата хвърли пред "Меридиан Мач" членът на Изпълкома на БФС Венци Стефанов, чиито атаки срещу Кмета бяха определени от него като "безсмислени".

"Не ми се вярва някой член на Изпълкома да казва на Ивайло Петев кого да повика. По-скоро той се събира с Ивелин Попов и неговата групичка и решават кого да поканят в тима. Ако не знаете, те дори ходят заедно по дискотеките", отсече босът на Славия.

"Да, в момента Петев е извикал едно момче от нашите - Карабельов. Взел е и от Пирин - Тони Тасев. Но знаем защо са извикани тези играчи - те навярно няма да играят в контролите или ще запишат само няколко минути. Очаквах от Петев да започне да прави някакви промени в националния отбор. Но не виждам такива и не знам докога ще продължаваме по този начин", продължи изказването си Стефанов.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 8
Днес: 5


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).