Анализатори: Кобрата ще пребие Чисора

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
08:02 / 23.03.2016
2469
Кубрат Пулев има по-големи шансове от Дерек Чисора да излезе победител в сблъсъка между двамата. Така поне твърди авторитетният сайт boxingnews24.com в материала си за очаквания с интерес сблъсък на 7 май.

Анализаторът на медията Скот Джилфойд отново подчерта, че за него е много странно как двама боксьори от този ранг се изправят в мач за не толкова престижния пояс на Европейския боксов съюз. Особено, след като те вече са се били за световна титла.

Според него е много по-логично асовете на "Зауерланд" просто да печелят мачове и така да се изкачат в ранглистата на тежка категория.

"Чисора явно ще опита да движи Пулев по ринга и при удобна възможност да влезе в близка дистанция. Това обаче едва ли ще бъде много ефективно. На Чисора ще му е много трудно да се справи с ударите на съперника, който си е типичен боксьор за категория. Пулев има и доста прилична мощ, която му донесе резултат и в мачове с по-големи съперници", отбелязва авторът, цитиран от "24 часа".



Виж коментарите (2)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 16
Днес: 8


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).