Юношите на Ботев се запознаха с вековната история на клуба

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
10:01 / 21.03.2016
1920
През изминалата седмица юношите от школата на Ботев се запознаха с част от вековната история на Клуба. В продължение на пет дни "канарчетата" от всички формации гледаха филма "Любов, предавана от поколение на поколение", който бе направен за 100-годишнината на "жълто-черните".

В прожекцията младите таланти, заедно с треньорите си, се запознаха с най-важните моменти от историята на най-стария български футболен клуб. Бурна реакция сред "канарчетата" предизвикаха кадрите с победите над грандовете Байерн (Мюнхен) и Барселона в Европейските клубни турнири, както и двете шампионски титли на тима.

Също така, "жълто-черните" бяха впечатлени от факта, че златното поколение на Ботев от 80-те е изградено основно от юноши на Клуба. В края на прожекцията малките ботевисти се насладиха на част от хореографиите на бултрасите през годините, както и от великолепната атмосфера, която феновете на тима създават на Колежа и други стадиони из страната.



Виж коментарите (2)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 27
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).