Нелсън: Получих нова оферта от Ботев, но не съм сигурен дали ще остана

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:38 / 21.03.2016
3055
Звездата на Ботев (Пд) Грегъри Нелсън намекна, че може да напусне отбора след края на настоящия сезон заради по-добра оферта от чужбина.

"Получих оферта от ръководството на Ботев и все още я обмислям. Ще бъде интересно да остана тук, но все още не съм сигурен, защото имам други интересни опции. Времето ще покаже", заяви нападателят пред Канал 3.

Нелсън изрично уточни, че въпросната оферта не е от Левски, а от чуждестранен клуб.

"Тази година ще бъде трудно да се класираме за Лига Европа. Но за отбор като Ботев това винаги е цел. Сега искаме просто да печелим мачове и да се класираме на колкото се може по-добро място", допълни звездата на жълто-черните.

"Николай Костов е много добър треньор, знае какво иска и можете да видите полужителните разлики в играта ни след като той дойде тук. Започнахме да правим добри мачове, организирани сме добре. Той се справя отлично и е добър треньор", завърши Грегъри Нелсън.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 9
Днес: 15


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).