Грегъри Нелсън: Не знам за интерес от Левски

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
12:30 / 02.03.2016
3030
Играчът на Ботев Пловдив Грегъри Нелсън безспорно е един от най-добрите футболисти, подвизаващи се в "А" група. В медийното пространство се появиха информации, според които кандидат за подписа на холандеца е Левски. Както е известно договорът на крилото с "канарчетата" изтича в края на сезона.

"Не знам и не съм чувал нищо за интерес на Левски към мен. Имам предложение от Ботев, но все още не съм взел решение къде ще продължа кариерата си. През зимата имаше интерес от турски клубове към мен, но не се стигна до трансфер. Ще изчакаме и ще видим какво ще се случи", заяви Нелсън пред Livesport.bg.

На въпрос би ли разгледал евентуална оферта от "сините", той отговори: "Не мога да говоря за Левски. Не съм чул нищо от тях. Това са само слухове и не знам от къде е взета тази информация".

"Николай Костов е един от най-добрите треньори, с които съм работил. Той знае какво иска и виждате как Ботев подобри представянето си под негово ръководство. Мисля, че занапред нещата ще се подобряват още. Надявам се да продължим да играем като отбор. Трябва да вземем повече точки от първата половина на сезона и може би да се изкачим с няколко места напред в класирането. Трябва да се изгради добър отбор, който през следващия сезон да се бори за място в евротурнирите", сподели холандецът.

Нелсън коментира и случващото се с бившия му клуб ЦСКА: "Надявам се, че човекът, който вземе ЦСКА ще иска най-доброто за тима, а не само да прави пари. Това е един от най-големите клубове в България и трябва да бъде в "А" група. След като и Литекс го няма, останаха само Левски и Лудогорец. Тези четири отбора задължително трябва да са в елита, а това ще направи първенството много по-интересно. Но и донякъде разбирам, че когато си сгрешил, трябва да си понесеш последствията. Но всичко, което се случи е много тъжно, най-вече заради феновете", завърши Нелсън.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).