Илиан Илиев тръгна със загуба на "Лудогорец арена"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (48)
19:53 / 01.03.2016
14920
Илиан Илиев започна със загуба начело на Локомотив Пловдив. Неговият тим отстъпи с 0:2 при гостуването си на Лудогорец в среща от 23-ия кръг на "А" група. 

Шампионите поведоха на "Лудогорец арена" с гол на Марселиньо в 22-ата минута. Бразилецът овладя топката пред наказателното поле на "смърфовете", финтира няколко бранители и с добре насочен изстрел до гредата вкара за 1:0.

Преди голът на кариоката Александър Тунчев прониза Владислав Стоянов от корнер, но реферът Ивайло Стоянов отмени попадението, тъй като преди това Мартин Райнов в опита си да стреля игра с ръка.

В 28-ата минута Гай Мансур се отчете с невероятен пропуск! Новото попълнение на "черно-белите" се измъкна зад защитата, преодоля и вратаря на Лудогорец, но когато трябваше да скъса мрежата с шута си, не можа да уцели топката и я прати в аут.

Малко след това нападателят се контузи и напусна терена, като на негово място се появи друг нов - Пауло Серджо.

В 42-ата минута се откри нова чудесна възможност за Локомотив Пловдив, но Крум Стоянов стреля в аут.

В ответната атака "орлите" наказаха своя опонент след нескопосана изява на Пауло Серджо. Португалецът не успя да изчисти коженото кълбо от корнер, което попадна в краката на Козмин Моци и той без затруднение удвои.

Емил Гъргоров можеше да намали от пряк свободен удар в добавеното време, но топката прелетя на сантиметри в аут.

Втората част започна с опасен шут на Стефан Велев, но топката прелетя на сантиметри над гредата.

Последваха две опасни положения пред вратата на Ел Харуби. При първата Клаудиу Кешеру не успя да се разпише с глава от малкото наказателно поле, а след това пък удар на Марселиньо беше спасен от стража на "черно-белите".

В 72-ата минута се откри страхотен шанс пред Локо да намали. От пряк свободен удар Емил Гъргоров тресна гредата, при добавката Мартин Райнов би с глава, но Стоянов изби. Топката обаче стигна пак до Бадема, чийто удар пак беше спасен от Стоянов.

Минути по-късно отново се откри ново чисто положение за пловдивчани. Димитър Велковски беше оставен непокрит в наказателното поле след центриране на Пламен Крумов и стреля мощно, но пак гредата беше най-добрият помощник на Владислав Стоянов.

В 83-ата минута страхотен шанс се отрки пред Лудогорец за трети гол, но но пак гредата пречи за гол. Светослав Дяков беше в чиста позиция и стреля, но топката срещна страничната греда. При добавката Жуниор Кишада стреля над вратата.  

До края на мача двата отбора се отчетоха с по още няколко чисти положения, но завършващите удари на футболистите в "зелено" и "черно-бяло" не намериха очертанията на вратата.



Виж коментарите (48)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).