Петев вика Балтанов за Португалия и Македония

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
11:04 / 01.03.2016
1621
Селекционерът на националния отбор Ивайло Петев почти сигурно ще повика халфа на Ботев Пловдив Лъчезар Балтанов за контролите с Португалия (25 март) и Македония (29 март). Специалистът планира и по-дълъг лагер около мачовете. 

Балтанов се представи много силно по време на подготовката в Турция, както и от началото на пролетния дял. Той донесе победата на "жълто-черните" в дербито с Локомотив Пловдив. Петев заедно с помощника си Алекси Желязков посетиха някои от контролите на канарчетата по време на подготовката им в Анталия. Възможно е и други футболисти на Ботев да попаднат в разширения състав на селекционера.

Бившият треньор на Лудогорец бил много радостен от факта, че Тодор Неделев постепенно започвал да влиза във форма. Той се надявал, че футболистът на Майнц 05, който е под наем при пловдивчани, ще вдигне още нивото си за въпросните две контроли с Португалия и Македония в края на март. В последния кръг Неделев вкара първия си гол при равенството с Пирин Бл (2:2).

Ивайло Петев ще започне постепенно подмладяване на националния отбор, който го очакват тежки световни квалификации. В битката за мондиал 2018 трикольорите са в група с Франция, Холандия, Швеция, Беларус и Люксембург. Първите мачове са в началото на септември.



Източник: в. "Тема спорт“


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).