Румен Чандъров: Костов решава кой остава в Ботев

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (5)
08:31 / 01.03.2016
7210
Зарибяващият се все повече с идеята "Ботев" нов инвеститор в клуба Румен Чандъров не бърза с фанфарите, а стои здраво стъпил на земята. И след добрия старт и приятната игра, която показа отбора в първите два мача, той обяви, че таванът на заплатите остава 3000 евро. 

Преди мача с Пирин босът привика спортния директор Георги Марков и шефа на школата Николай Киров на среща, на която се разискваше бъдещето на част от играчите с изтичащи контракти. Решението беше категорично - таванът на заплатите няма да се вдига и остава 3000 евро. 

Бизнесменът присъства на мача Пирин (Бл) - Ботев (Пд), но бесен, напусна стадиона в Благоевград по-рано, при резултат 1:1. Бултрасите го аплодираха на тръгване, но той не откликна на поздравите. 

Иначе на 12 футболисти изтичат договорите, като половината са дали положителен отговор да останат при предлаганите им условия, но има и такива, които се ослушват. Сред тях е и исканият от Левски Грегъри Нелсън. Основна роля за това кой ще остане в Ботев има треньорът Николай Костов. 

"Доста от футболистите са се навили да продължат кариерата си в Ботев. Твърдо таванът на заплатите остава 3000 евро. Единствено Костов ще вземе решение за тези, които ще преподпишат. Засега той не иска да отпрати никой, но разбира се, има доста мачове, в които футболистите ще бъдат на изпит", каза пред "Меридиан Мач" Румен Чандъров.


Виж коментарите (5)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).