"Цар Симеон 1898" си върна от Германия колоездач от клуба на звездата Олаф Лудвиг

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
18:42 / 29.02.2016
1353
Ръководството на "Цар Симеон 1898" си върна колоездач от клуба на световноизвестната германска звезда от близкото минало Олаф Лудвиг, съобщиха от колоездачното дружество. Националът Нако Георгиев, който досега бе част от младежкия отбор на континенталния велотим "Щьолтин", се прибра в Пловдив и вече тренира с "царистите".

Трансферът му обратно в България бе финализиран успешно, след като шефовете на двата тима преценили, че така ще е най-добре за бъдещето развитие на 20-годишния пловдивчанин, който през новия спортно - състезателен сезон вече ще се състезава само за представителния мъжки тим на "Цар Симеон 1898", а не за младежите, както беше досега в германския клуб.

Самият Лудвиг ще следи изкъсо изявите на Нако и след година може отново да си го върне в Германия.

"За престоя си в "Щьолтинг" той много е израстнал в тактическо и техническо отношение, на него много ще разчитаме през новия сезон да увлече по-младите от него съотборници", коментира главният треньор на "царистите" Петър Павлов.

Георгиев признава, че Олаф Лудвиг му е помагал в Германия и му е направил силно впечатление като отличен специалист и човек."Олаф много добре се отнасяше с нас, много добре се разбирахе и с момчетата от отбора"- допълни Нако Георгиев.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 32
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).