Левски дебне звезда на Ботев

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
08:09 / 29.02.2016
4114
Левски може да привлече звездата на Ботев Пловдив Грегъри Нелсън, четем на първа страница на в. "Меридиан мач". Договорът на холандеца, който в началото на годината стана на 28 години, изтича в края на сезона. По всичко личи, че контрактът му няма да бъде подновен. Ако Нелсън приеме офертата на Левски, "сините" ще го привлекат без пари на "Герена".

Към нападателя обаче има интерес и от страна на холандски тимове, което при всички положения ще затрудни ръководството на Левски.

Иначе от "синия" лагер разкриват, че ще могат да предложат два пъти по-висока заплата в сравнение с тази, която той взима в Ботев в момента.

Левскарите доскоро имаха интерес и към още един футболист на "канарчетата", на който договорът изтича в края на сезона. Става дума за централния защитник Даниел Златков, известен като Роналдо. Той беше близо до трансфер на "Герена" преди началото на сезона, но в последния момент сделката пропадна.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).