Стига лизане на перчема на Домусчиев! Защо го е страх от чисто счетоводство?

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (17)
14:47 / 28.02.2016
14625
От няколко дни в медиите се леят ред сълзи, ред сополи за Лудогорец, финансовия благодетел Домусчиев и сие.

Видиш ли Общината поискала колосалните 0.5% от приходите на отбора, в замяна на това да предостави общинския стадион на концесия.

От тогава чета пълни безумия по медии с претенции, да са водещи спортни издания. Такова душевно фелацио не е получавал нито един роден политик, дори някой в собствените си издания.

Позорно е и е толкова плитко, че не само прозира, но отблъсква.

Нека си кажем нещата в очите.

Никой не отрича това, което Домусчиеви са направили за Лудогорец, ако щете дори за българския футбол, посредством представянето им в Европа. Едва ли е имало българин, който не им е стискал палци. Всичко това са факти, които никой не може да им отнеме.

Това обаче не им дава право да злоупотребяват с нормалността. Опиянени от общественото внимание и временните спортни успехи, Домусчиеви започнаха да се държат като пълни парвенюта и дебили. Позволиха си да обиждат представители на медии. Същите тези медии обаче продължават да им лъскат... имиджа, безкористно е, вярвайте.

Истината е, че Домусчиеви са инвестирали около 25 милиона в стадиона, общината 800 000 (по писания в различни медии, които естествено омаловажават тази инвестиция). Това, по груби изчисления, е около 3% от общата инвестиция.

В замяна на това Oбщината иска колосалните 0.5% от приходите, не 3%, а 0,5%.

Общината трябва да бъде адмирирана от страна на ръководството, че прави подобна отстъпка.

Да не забравяме, че държаватa също участва с едни 4 милиона за трибуна Моци.

Та да си кажем нещата както е. Не са проблема на Домусчиеви тези мизерни и напълно оправдани 0,5%, проблемът е, че ще трябва да се води публична отчетност на средставата, за да се изчисляват тези 0,5%. Това е голямата болка, която поражда съмнения за нечисто счетоводство. Затова се дига тази врява при платените клакьорчета. Само, че хората не пасат трева и се усещат, затова спрете да се излагате, повече му вредите на Домусчиев и неговия отбор.

А глупостите, че икономиката на Разград зависела от мачовете на Лудогорец, са отблъскващо неграмотни.



Виж коментарите (17)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 16
Днес: 22


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).