Локо загуби от Верея в учебна игра

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (32)
16:53 / 24.02.2016
11806
Локомотив Пловдив загуби от Верея (Стара Загора) с 2:4 в учебна игра на стадион "Трейс Арена". Старши треньорът на "черно-белите" Христо Колев изведе състав от резерви и футболисти, които не взеха участие в градското дерби с Ботев заради наказание.

Джунейт Яшар откри резултата за домакините още в 4-ата минута. Юношата на Левски се разписа директно от фаул, при който Ел Харуби не се намеси добре.

Дончо Атанасов удвои преднината на втородивизионния тим в 35-ата минута, след като се озова очи в очи със стража на "смърфовете".

Локо се върна бързо в срещата, след като в рамките на 5 минути отбеляза две попадения. Първо Мартин Камбуров намали от пряк свободен удар, а след това Бирсент Карагарен изравни след корнер.

В продължението на първата част Верея отново излезе напред след колективна грешка в отбраната на "черно-белите", която беше наказана от Ангел Костов.

Само 3 минути след поднавяването на мача Иван Динков вкара 4 гол във вратата на пловдивчани.

До края на мача Пауло Серджо и Камбуров на няколко пъти застрашиха вратата на домакините, но до нов гол не се стигна.

Състав на Локомотив: Ел Харуби (Витанов), Айкут Янъков, Мартни Кавдански, Николай Йорданов, Християн Попов (Ясин Амраури), Ванчо Траянов (Стефан Йефтовски), Георги Вълчев, Димитър Велковски (Серджо Телеш), Дани Кики, Бирсент Карагарен (Георги Чукалов), Мартин Камбуров



Виж коментарите (32)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 25
Днес: 6


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).