Лидерите на Локо скочиха на вратаря за гола на Балтанов

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (10)
08:34 / 22.02.2016
4502
Лидерите в Локомотив Пловдив са скочили на вратаря Ясин Ел Харуби след загубата от Ботев (0:1), съобщава "Меридиан мач".

Стражът получи нелепо попадение още в 8-ата минута след нестандартен шут на Лъчезар БалтановЕл Харуби се подхлъзна и това е накарало част от футболистите да мрънкат в съблекалнята след мача. 

Футболист на Локомототив как напада мароканеца заради гола. Думите му бяха: "Не може след две тренировки Харуби да е титуляр и да паднем с такъв смешен гол от толкова слаб Ботев". 

Друга причина за неуспеха е не доброто физическо състояние на част от подопечните на Христо Колев. Някои признаха, че съотборниците им се чувстват тежки. 

Треньорът на Локомотив Христо Колев даде 48 часа почивка на "черно-белите" след двубоя. Заради почивката в следващия кръг, имаше вероятност да се състои контрола с Верея, но тя е пропаднала по решение на наставника от тима от "Лаута".



Виж коментарите (10)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).