Локо сменя треньора

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (10)
07:51 / 22.02.2016
5055
Дните на Христо Колев като треньор на Локомотив Пловдив изглеждат преброени, съобщава от първата си страница в. "7 дни спорт". Легендата на клуба загуби доверието на всички на "Лаута", а капката на търпението преля след загубата от Ботев в събота. "Черно-белите" паднаха с 0:1 в Битката за Пловдив, а това отприщи фенското недоволство спрямо Бащата.

По информация на изданието Колев вече е с единия крак извън Локомотив и във всеки един момент може да си тръгне. Веднага след края на двубоя с Ботев, Бащата напусна терена в "Коматево" и се прибра в съблекалнята. Той не поздрави нито футболистите, нито колегата си Николай Костов, а като опарен се прибра в тунела. Бащата се блъсна в репортер на "7 дни спорт", но отказа да коментира.

Фенският гняв се натрупа и заради начина, по който Локомотив игра в дербито. Във всичките 90 минути "черно-белите" бяха безпомощни и с почти нищо не затрудниха Виктор Голас и защитата пред него. За капак Бащата 90 минути не си стана от мястото, а само гледаше безучастно как отборът му губи дербито. Част от най-изявените фенове на Локомотив вече искат среща с финансовия благодетел Христо Крушарски, за да обсъдят треньорския въпрос. Както собственикът на клуба анонсира, той всеки месец ще се среща с феновете и ще коментират какво се случва на "Лаута". Запалянковците вече чакат Крушарски в Пловдив, а най-наложителната тема, която ще се обсъжда, е смяната на Бащата.

Все пак Колев има и защитници, като това са фенове от по-старата генерация. Хората, които си спомнят Бащата от времето му като футболист, не искат легендата на "черно-белите" да бъде уволняван. "Ако махнем Бащата, той никога повече няма да се върне на "Лаута". Всички знаят, че е особняк и вероятно няма да го преживее", споделят част от по-старите фенове. Според други обаче единственото, което задържа Колев още на стадион "Локомотив", е, че няма готов вариант за нов треньор.



Виж коментарите (10)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).