Николай Костов: Ботев играе с 32 килограма по-малко

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
15:28 / 20.02.2016
3326
Старши треньорът на Ботев Николай Костов наблегна на интересен детайл от подготовката на отбора след победата над Локомотив с 1:0 в дербито на града.

"Стана добър двубой, като за първи мач. Ние отстъпихме физически, играехме с 32 кг. по-малко, някои футболисти загубиха от теглото си по 4-5 кг., тъй като искахме да се движим повече и по-добре, но нашите играчи не се адаптират добре към загубата на тегло. Не сме свикнали с това още и това оказва влияние на физиката ни. Нашата цел бе да остане вратата ни суха. Лишихме Локомотив от пространства. Не се учудвам, че направиха тези атаки по фланговете", разкри наставникът на Ботев.

"Като първи мач съм много доволен от Тодор Неделев, особено в първите минути. Той обаче е един от играчите, които се лишиха от тегло, той свали точно пет килограма. Той наистина трябва да свикне, за да радва публиката, освен с игра, и с голове", изрази надежда Костов.

"Жалко, че не могат да присъстват всички зрители, които са почитатели на футбола в Пловдив. Повтаряме едно и също, че стадионът е малък. Това е много неудобно, можеше да има съвсем друга атмосфера, ако се играеше на по-голям стадион", завърши Николай Костов.



Виж коментарите (2)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).