Полиция ескортира "черно-белите" привърженици до Коматево

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (3)
18:07 / 19.02.2016
2894
Полиция ще ескортира в събота привържениците на Локомотив Пловдив до стадиона в Коматево за дербито с Ботев. Това съобщиха от "черно-белия" клуб. 

Феновете на "смърфовете" 350 на брой се събират утре на "Лаута" в 10.30 часа. Половин час по-късно те ще отпътуват за Коматево. Част от тях ще заминат с осигурени три автобуса, а останалите с автомобили. За сигурността им ще се грижат униформени служители на реда.

От полицията в града изрично предупредиха, че няма да допуснат до базата на Ботев привърженици на Локомотив, които самосиндикално организират придвижването си извън основната група. Всеки един от тези 350 "черно-бели" фенове разполага със специален талон, срещу който ще му бъде продаден билет от 10 лева на стадиона в Коматево, за да получи възможност да наблюдава дербито. 

В същото време стана ясно, че португалският футболист Родригес Телес Пауло Серджо, който е на проби в Локомотив Пловдив ще остане в отбора. Очаква се халфът, който е юноша на Бенфика (Лисабон) да подпише договора си през следващата седмица.


Виж коментарите (3)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).